Wolf Gold

De Wolf Gold gokkast is het paradepaardje van ontwikkelaar Pragmatic Play. Deze speelautomaat is namelijk één van de succesvolste spellen uit het assortiment van deze gameprovider. In 2017 werd de Wolf Gold gokkast uitgebracht en het duurde niet lang voordat het spel aansloeg bij de spelers. Het slot is een grafisch hoogstandje geworden en er zijn veel features.

Uitbetalingspercentage

Het theoretische uitbetalingspercentage op de Wolf Gold gokkast is 96%. Van elke tien euro inzet, zal 9,60 euro weer terugkeren bij de spelers. De variantie is vastgesteld op medium, er worden veel gemiddelde prijzen uitgekeerd en er zijn weinig periodes zonder enige winst. 

Uitleg

Er zal op de Wolf Gold speelautomaat worden gespeeld op vijf rollen en met drie rijen. De 25 winlijnen staan vast en kunnen op geen enkel moment naar beneden of naar boven worden aangepast. Er dient per draai minimaal 25 eurocent ingezet te worden en de maximale inzet staat op 125 euro per draai. Hierdoor kunnen zowel spelers met een kleine portemonnee als high-rollers meespelen op deze speelautomaat van Pragmatic Play.  
 
Er komen veel wilde dieren voorbij op de rollen in de vorm van haarscherpe symbolen. Er moet gedacht worden aan de wolf, een arend en een bizon. Er komen ook enkele standaardsymbolen langs op de speelrollen. Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een wolf en is in staat om andere symbolen te vervangen. Hierdoor speelt de wolf een belangrijke rol in het behalen van geldwinst. 
 
Het symbool van de bizon kan de hoogste geldprijs opleveren, namelijk vijfhonderd munten bij een 5-of-a-Kind. De arend betaald in dat geval een prijs van vierhonderd munten uit, terwijl het paard en de cougar tussen de tweehonderd en driehonderd munten opleveren. De kaartsymbolen leveren de kleinste bedragen op, namelijk maximaal honderd munten.

Money Re-Spins

De Money Re-Spins Feature maakt de Wolf Gold gokkast uniek. Zodra er op zijn minst zes money-symbolen op de rollen staan, zal deze feature worden opgestart. Er opent een nieuw speelscherm, waarbij de money-symbolen blijven staan. De speler mag driemaal draaien en hopelijk belanden er nog meer money-symbolen op de rollen. Tijdens deze feature kan de speler drie verschillende jackpots winnen, namelijk de Mini-Jackpot (30 keer de inzet), de Major Jackpot (100 keer de inzet) en de Mega Jackpot (1000 keer de inzet). Deze prijzen staan nog los van de gewonnen bedragen uit de combinaties.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.