Vikings go to Hell

In het online casino zijn er genoeg gokkasten te vinden waarin Vikingen de hoofdrol spelen. De Vikings go to Hell speelautomaat is daar een goed voorbeeld van. De Vikings go to Hell speelautomaat werd in 2018 uitgebracht. Meespelen kan op de smartphone, tablet en de computer.

Uitleg

Er zal op de Vikings go to Hell speelautomaat gespeeld worden met vijf rollen en vier rijen. De 25 winlijnen staan vast en kunnen niet worden aangepast. De speler kan wel zelf de inzet per draai bepalen, hiervoor moet je de muntwaarde naar eigen voorkeur veranderen. Er dient minimaal tien eurocent per draai te worden ingezet en de maximale inzet is 125 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,1% en de variantie is medium. 

Er zit een speciale spaarfunctie verwerkt in het spel, deze kent de naam ‘Berzerk Mode’. De speler kan dan sparen voor gratis spins en dit is ook goed mogelijk met een minimale inzet. 

Symbolen

De vier Vikingen zijn de meest lucratieve symbolen op de Vikings go to Hell gokkast. Deze afbeeldingen betalen namelijk maximale prijzen van tussen de honderd en honderdvijftig munten uit. De overige symbolen beschikken over een maximale prijs van zestig munten, waaronder het zwaard, de bijl en de boog. Alle symbolen verschijnen in Stacked op de rollen, waardoor de speler veel kansen zal hebben op een winnende combinatie. Maar ook het Wild-symbool kan daarbij helpen en zal andere symbolen vervangen. Uitsluitend de Scatter-symbolen kunnen niet worden vervangen door de Wild-symbolen.

Schatkist

De schatkist feature is een bekende uit het assortiment van ontwikkelaar Yggdrasil en kwam bijvoorbeeld ook voor op de andere Vikingen speelkasten van deze provider. Zodra de schatkist op de rollen komt, valt de speler al in de prijzen. De speler krijg een geldprijs van tussen de honderdvijftig en tweeduizend munten, gratis spins of een voordeel voor de spaarfunctie.

Sticky Wild Re-Spin

Zodra er twee Scatter-symbolen op de rollen terecht zullen komen dan zal de Sticky Wild Re-Spin functie worden geactiveerd. Deze mini-feature is best vermakelijk, aangezien twee Vikingen zullen gaan strijden tegen enkele gevaarlijke monsters. Winnen de Vikingen, dan veranderen ze in een Sticky Wild-symbool. De speler ontvangt dan een gratis re-spin, waarbij er dus extra Wild-symbolen aanwezig zijn op de speelrollen. De kans dat de speler dan een prijs pakt, is behoorlijk groot.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.