Twin Spin Deluxe

De Twin Spin gokkast van Net Entertainment was al populair, het leek dan ook een kwestie van tijd voordat er een vervolg op deze kaskraker zou komen. De Twin Spin Deluxe gokkast beschikt over een groot speelveld, waardoor het zich weet te onderscheiden van de meeste andere fruitautomaten.  

Uitleg

Er zal op de Twin Spin Deluxe gokkast gespeeld worden met zes rollen en zes rijen. Er zullen hierdoor bij elke spin 36 symbolen op de rollen tot stilstand komen. Het spel kent een Cluster Pays principe, waardoor het een nog meer unieke fruitautomaat is geworden. De minimale inzet is slechts twintig eurocent per draai en er kan maximaal honderd euro per spin worden ingezet.

Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,61%. De variantie is medium, maar er worden ook wel eens grotere geldbedragen uitgekeerd. Vanzelfsprekend zijn de potentiële geldprijzen wel hoger wanneer de inzet hoger is.   

Cluster Pays

Hoewel de Twin Spin Deluxe gokkast op het eerste gezicht niet denderend overkomt, staat er toch iets leuks op de speler te wachten. Bij elke draai zullen er twee rollen aan elkaar gelinkt worden, dit gaat automatisch en dus hoeft de speler verder niks te doen. Opvallend genoeg komen er ook geen winlijnen voor op deze speelautomaat. Alle symbolen komen op de rollen in clusters en bij identieke symbolen bij elkaar heeft de speler al een geldbedrag gewonnen. Dit noemen wij ook wel het Cluster Pays principe. Zodra één symbool al juist linkt aan een cluster kan er al een hele mooie combinatie ontstaan.

Symbolen

De Twin Spin Deluxe gokkast kent negen verschillende symbolen die op de rollen komen te staan. Er komen symbolen voorbij in de kleuren van het kaartspel, deze leveren de kleinste geldprijzen op. Maar een veld vol met deze symbolen kunnen honderd keer de inzet opleveren. Er komen ook veel klassieke symbolen langs, zoals kersen, bellen en BAR-symbolen. De diamant is het meest waardevol en levert bij een kleine cluster al een flink bedrag op. Een cluster van vijf diamanten is namelijk al goed voor vijf keer de inzet van de desbetreffende spin. 

Smartphone en tablet

Net Entertainment heeft al zijn spellen geoptimaliseerd voor spelers op de smartphone en tablet. Natuurlijk geldt dat ook voor de Twin Spin Deluxe speelkast. Het scherm is wat kleiner, maar verder zijn er geen verschillen te vinden. Inzetten werkt hetzelfde en de rollen draaien soepel op jouw speelscherm.  

Conclusie

De Twin Spin Deluxe speelautomaat is een geschikt voor elk soort speler. De speler kan helemaal zelf bepalen wat de inzet per draai zal zijn, wat wel zo prettig is. De speler heeft geen last van winlijnen, want deze komen helemaal niet voor op deze gokkast. Hoewel er geen bonusspel beschikbaar is zal dat zeker niet opvallen, aangezien de Twin Spin Deluxe voldoende te bieden heeft in het reguliere spel.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.