Reel Rush

De retro gokkast Reel Rush is een populair spel uit het assortiment van ontwikkelaar Net Entertainment. Deze speelautomaat heeft wel iets weg van Super Mario, het arcadegevoel zal dan ook zeker naar boven komen. Het zal meteen opvallen dat niet alle speelrollen direct zichtbaar zijn, dat zal pas gebeuren wanneer spelers meer prijzen winnen. Want hoe vaker de speler een winnende combinatie op de rollen ziet verschijnen, hoe meer symbolen aanwezig zullen zijn gedurende het draaien. Klinkt het allemaal een beetje ingewikkeld? Geen paniek, wij leggen het uit!

Uitleg

Er zal op de Reel Rush gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een waanzinnig aantal van 3125 manieren om te winnen. Er zijn tien levels, deze kan de speler naar eigen voorkeur instellen. De muntwaarde begint bij één eurocent tot maximaal twintig eurocent. Elke winnende combinatie bestaat uit minimaal drie identieke symbolen naast elkaar van links naar rechts. Zodra de speler een winnende combinatie op de rollen krijgt ontvangt de speler één re-spin, het is mogelijk om maximaal vijf re-spins te verdienen per keer. Bij elke re-spin zullen er twee extra symbolen op de speelrollen verschijnen, dit zal ervoor zorgen dat de winstkans een stukje groter zal zijn.

Symbolen

Er komen diverse standaardsymbolen langs op de Reel Rush speelautomaat, waaronder aardbeien, citroenen en druiven. Hoewel het een moderne gokkast is, komen er wel veel retro speelelementen voorbij. De winnende combinatie met fruitsoorten leveren de hoogste winsten op. Je hebt ook nog diverse snoepjes op de rollen, deze zijn goed voor de kleinere geldprijzen.

Features

Er zullen allerlei features aanwezig zijn op de Reel Rush gokkast. De speler moet dan denken aan de bekende Wild-symbool, de kans op gratis spins en de re-spins. De Wild-symbolen kunnen uitsluitend op rol twee, drie, vier en vijf verschijnen. Zoals eerder aangegeven kan de speler een re-spin verdienen na een winnende combinatie. Mocht de speler er vijf achter elkaar krijgen, dan krijgt de speler ook nog eens acht gratis spins cadeau.  
 
Alle gratis spins zijn bijzonder waardevol, omdat alle winlijnen dan worden geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat de speler acht keer mag draaien met 3125 manieren om te winnen. Aangezien alle extra symbolen dan zijn toegevoegd tijdens de vijf re-spins en deze blijven staan gedurende de gratis spins.

Inzetten

Elke speler dient op de Reel Rush gokkast een inzet te plaatsen om kans te kunnen maken op echte geldprijzen. De speler mag zelf bepalen hoeveel één credit waard zal zijn, minimaal één cent en maximaal vijf eurocent. Hierdoor kan de maximale inzet oplopen tot maximaal honderd euro per draai. Hoe hoger de inzet, des te meer kans de speler maakt op een geldbedrag. Een lagere inzet zorgt automatisch voor kleinere prijzen bij een winnende combinatie. Prijzen zijn niet gegarandeerd als je speelt op gokkasten.

Speelfuncties

Nadat de speler de inzet bepaald heeft is het zaak om op de ‘Start’ knop te drukken. De rollen zullen dan beginnen met draaien. De Reel Rush kent ook een automatisch hold-functie, dan worden lucratieve rollen vastgezet voor de volgende draai. Wilt de speler dit liever niet, klik dan op de ‘Reset’ knop. Zelf een rol vastzetten kan door op ‘Hold’ te klikken. Gewonnen punten verplaatsen naar de prijzenteller kan door op ‘Take Win’ te drukken. Dit zijn de belangrijkste speelfuncties op deze online gokkast

Conclusie

Er zijn meerdere fruitautomaten beschikbaar in het online casino, maar de Reel Rush is één van de populairste. Dit komt grotendeels door de extra speelfuncties en de verschillende features. Het is een ouderwets spel in een modern jasje.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.