Random 2 Wins

Ontwikkelaar Stakelogic (Novomatic) heeft in de laatste jaren al veel iconische gokkasten teruggebracht in de vorm van een online speelautomaat. Naast de succesvolle Random Runner is ook de Random 2 Wins gokkast goed aangeslagen bij spelers. Deze retro fruitautomaat werkt vrijwel hetzelfde als de fysieke versie, die al langere tijd gespeeld kan worden in de cafés en speelhallen. Alleen het theoretische uitbetalingspercentage is een stuk hoger, deze staat namelijk op 95,02%. 

Lees hieronder de uitleg, meer over de handige features en hoe de speler kan spelen op de Random 2 Wins. 

Uitleg

De Random 2 Wins gokkast is een echte ouderwetse Twin Player speelautomaat, oftewel de speler kan meespelen op twee verschillende spellen op één gokkast. Het zijn twee onafhankelijke games. Beide spellen kennen een inzet van tussen de één en 250 munten per draai. Er zal gespeeld worden op drie rollen en met vijf winlijnen, tenminste bij een inzet van één tot vijf munten per spin.  
 
Besluit de speler toch om met een hogere inzet te gaan spelen, dan kan dat zo zijn voordelen hebben. Bij tien munten of meer draai worden er vier rollen geactiveerd en staan er tien winlijnen voor de speler klaar. Winnende combinaties moeten op de winlijnen komen te staan, dus de winstkans zal groter zijn. Elke munt staat voor een bedrag van twintig eurocent. Het is dus mogelijk om al vanaf twintig cent per draai te spelen, terwijl de maximale inzet is vastgesteld op vijftig euro per spin. Beide kasten kennen dezelfde inzet, daar zit dus geen verschil in.  
 
Een geldbedrag winnen kan door drie dezelfde symbolen op één winlijn te krijgen. Op de rollen verschijnen veel ouderwetse fruitsymbolen, waaronder de meloen en de aardbei. Drie meloenen of aardbeien kunnen al acht keer de inzet opleveren, bij een maximale inzet is dat 400 euro. Het laagste symbool kan ook al voor vier keer de inzet zorgen.

Dubbele symbolen

Een groot pluspunt aan de Random 2 Wins gokkast is de aanwezigheid van de zogeheten dubbele symbolen. Deze feature kent dezelfde werking als de beroemde witte ster op de Random Runner speelautomaat. Het gaat in dit geval om de gouden bel en het SLP-symbool. Deze symbolen staat geplakt op fruitsymbolen en leveren als het ware een extra kans op. Bij een winnende combinatie met de fruitsymbolen, waarop de geplakte symbolen staan, zal de speler een extra grote kans hebben om te winnen. Drie SLP-symbolen kan goed zijn voor vijftig keer de inzet, datzelfde geldt ook voor de goudgekleurde bel. 

Conclusie

De Random 2 Wins gokkast is een aanrader voor elke liefhebber van retro gokkasten. Er komen enkele retro symbolen voorbij op de speelrollen en de werking is bijna hetzelfde als op de fysieke versie van deze speelkast. De Random 2 Wins speelautomaat is misschien ouderwets, de speler kan wel meespelen op de computer, smartphone en tablet.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.