Mystery Joker 6000

De Mystery Joker 6000 gokkast is één van de meest succesvolle spellen uit het assortiment van ontwikkelaar Play ’n Go. Deze speelautomaat komt behoorlijk overeen met de bekende Mystery Joker gokkast en de Fire Joker speelkast. Het spel is al sinds 2017 beschikbaar in de meeste online casino’s en kan op de smartphone en tablet worden gespeeld.  
 
Een kenmerk van de Mystery Joker 6000 fruitautomaat is dat deze over een hoog theoretisch uitkeringspercentage beschikt, een groot deel van alle inzetten zal dan ook weer worden uitgekeerd aan de deelnemers op de gokkast. Alle spelers kunnen ervoor kiezen om met de zogeheten ‘Supermeter modus’ te gaan draaien. Daarnaast kan de speler bonusprijzen winnen met het prijzenwiel. Geld winnen is nooit een garantie, houd daar rekening mee.

Uitleg

Er zal gespeeld worden met tien munten per draai. Aangezien er vijf winlijnen beschikbaar zijn komt dat uit op twee munten per lijn. Natuurlijk is het mogelijk om zelf de inzet te bepalen, bijvoorbeeld door de muntwaarde aan te passen. De muntwaarde begint bij één eurocent en kan oplopen tot tien euro. Hierdoor staat de minimale inzet op een klein bedrag van tien eurocent per draai en de maximale inzet op honderd euro per spin. 
 
In het bassispel zijn geldprijzen te winnen door winnende combinaties te vormen op de rollen. Drie dezelfde symbolen op een winlijn levert een geldbedrag op. Een winstbedrag zal beginnen bij twintig munten en kan oplopen tot tweehonderd munten. De hoofdprijs kan worden gewonnen door driemaal de Triple 7 afbeelding op een winlijn te krijgen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 94,21% en de variantie is hoog. 

Supermeter Modus

Alle winsten in het bassispel kan de speler eenvoudig in ontvangst nemen, maar het is een stuk spannender om het bedrag over te hevelen naar de Supermeter. Dan kan de speler namelijk gewoon verder spelen, maar zal de winstkans enorm toenemen. In het reguliere spel zal het uitkeringspercentage op 94,21% staan. Maar als de speler met de Supermeter speelt dan staat het theoretische uitbetalingspercentage op 96,97%. Oftewel, van elke honderd euro inzet zal een bedrag van 96,97 euro weer terugkeren bij de deelnemers op de Mystery Joker 6000 gokkast.
 
Maar let wel op, want een inzet met de Supermeter modus zal twee keer zoveel kosten als een spin in het reguliere spel. De minimale inzet staat namelijk op twintig munten per draai. Draaien met de Supermeter kan dus alleen met gewonnen munten uit het bassispel.

Conclusie

De Mystery Joker 6000 gokkast is een pareltje. Deze ouderwetse fruitautomaat beschikt over een retro design, de klassieke symbolen en is eenvoudig.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten