Multiplayer

Een van de meest populaire fruitautomaten aller tijden is de Multiplayer van ontwikkelaar Stakelogic. Deze gokkast was al langere tijd een ongekend groot succes in de speelhallen en heeft nu ook zijn weg naar het online casino gevonden. Hoewel de naam overeenkomt met de populaire fysieke gokkast, zijn er slechts een paar ver gelijkenissen te vinden. De online Multiplayer gokkast beschikt over een moderner design en ook de speelwijze is net even anders. Wel kan de speler de echte klassieke symbolen op de rollen verwachten.  
 
De Multiplayer gokkast kent maar liefst zes speelrollen en een speciale Superbet speelfunctie. Daarnaast kan de speler winnende combinaties creëren met behulp van de Wild-symbolen. Liefhebbers van klassieke fruitautomaten en moderne video slots zijn aan het juiste adres bij de Multiplayer speelautomaat. 

Uitleg

De inzet speelt een grote factor op de Multiplayer gokkast en zal bepalen hoeveel rollen en winlijnen er worden geactiveerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tot wel twintig winlijnen te activeren en dat zal een groot effect hebben op de winstkansen. Bij een inzet van één munt zullen er drie rollen en vijf winlijnen worden geactiveerd, bij een inzet van twee munten zijn dat vier rollen en tien winlijnen.  
 
Echt interessant zal het worden vanaf drie munten per draai, want dan zal de speler spelen met vijf rollen en vijftien winlijnen. Bij vier munten per spin worden alle zes de speelrollen geactiveerd en staan er twintig winlijnen voor de speler klaar. De beste inzet is vanaf acht munten per draai, want dan zijn er zes rollen en twintig winlijnen geactiveerd, maar kan je ook genieten van de voordelen van de Superbet Feature.  
 
Elke munt staat voor een geldbedrag van twintig eurocent en de maximale inzet staat op 4000 munten. Per draai dient er op zijn minst twintig eurocent ingezet te worden en kan er maximaal vierhonderd worden ingezet.

De meeste fruitautomaten kennen een redelijk laag uitkeringspercentage, maar dat is niet het geval bij de Multiplayer. Deze speelautomaat kent een theoretisch uitbetalingspercentage van 95,49%. De variantie op de Multiplayer fruitkast is laag, probeer daar wel rekening mee te houden.

Symbolen

Een echte fruitautomaat beschikt ook over de klassieke fruitsymbolen. Symbolen van pruimen, sinaasappels en druiven zullen vaak langskomen op de rollen. De speler kan prijzen winnen door winnende combinaties te vormen op de rollen, deze moeten uit minimaal drie identieke symbolen op een winlijn bestaan. Het symbool van de ster kan bij een 3-of-a-Kind al vijf keer de inzet opleveren, terwijl het BAR-symbool en de zevens zomaar twee keer de inzet kunnen uitkeren. 
 
Er zullen ook fruitsymbolen op de rollen verschijnen met daarop een witte ster, deze afbeeldingen kunnen zomaar een extra geldprijs opleveren. De speler krijgt dan naast de uitbetaling van de normale combinatie ook nog een prijs voor de drie witte sterren die op die afbeeldingen zijn geplakt. Drie witte sterren op de fruitsymbolen kunnen goed zijn voor een prijs van veertig munten. 
 
Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van het logo van de gokkast. De Wild-symbolen kunnen uitsluitend op rol twee, drie, vier en vijf komen te staan. De kracht van de Wild is dat deze andere symbolen kan vervangen en daardoor sneller voor een winnende combinatie kan zorgen. Maar let op, de Wild-symbolen komen alleen voorbij wanneer een speler met een inzet van minimaal acht munten per draai speelt. 

Superbet Feature

De Superbet Feature zal worden geactiveerd bij een inzet van minimaal acht munten, dat geldt ook voor de Wild-symbolen. Maar het grote voordeel is dat de winsten uit de combinaties ook een stuk hoger zullen zijn. De Superbet Feature zal er ook voor zorgen dat de winstkans hoger zal zijn, aangezien er met zes rollen en twintig winlijnen zal worden gespeeld. De grotere geldprijzen met de Superbet Feature worden uitgekeerd als er combinaties ontstaan met fruitsymbolen waarop de witte sterren staan.

Conclusie 

De Multiplayer speelautomaat is eenvoudig. De klassieke symbolen zorgen voor het retrogevoel, zijn de features een moderne toevoeging.  

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.