Mega Moolah

Er zijn een paar gokkasten online te vinden die de speler zijn leven voor eeuwig kunnen veranderen. De Mega Moolah gokkast is daar een geweldig voorbeeld van, dit is namelijk een spel met een progressieve jackpot. De hoofdprijs kan door elke willekeurige deelnemer worden gewonnen en bereikt zo nu en dan een recordhoogte van miljoenen euro’s. In 2018 wist een geluksvogel de jackpot ter waarde van 18,9 miljoen euro te winnen.

Uitleg 

Er zal op de Mega Moolah gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een mooi aantal van 25 winlijnen. De speler kan zelf bepalen wat de muntwaarde zal zijn, waardoor de speler met een kleine inzet al kan spelen met alle mogelijke winlijnen. Er kan maximaal 6,25 euro per draai worden ingezet, maar dat is niet noodzakelijk. Ongeacht de hoogte van de inzet zal de speler altijd kans maken op de progressieve jackpot. 
 
Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een leeuw. Zoals spelers misschien al weten kan een Wild-symbool andere symbolen vervangen en zo alsnog voor een winnende combinatie zorgen. Het Scatter-symbool is in dit geval de afbeelding van de aap en kan zomaar een x-aantal gratis spins opleveren. 

Smartphone en tablet

De Mega Moolah speelgokkast is één van de populairste gokkasten in de wereld. Hoewel dat grotendeels te verklaren is door de hoofdprijzen is er nog een andere goede reden. Alle spelers kunnen namelijk ook op de Mega Moolah gokkast spelen op de smartphone en tablet. Het spel van Microgaming is geoptimaliseerd voor mobiele casinospelers. En de speler kan deze game ook gratis uittesten op de mobiele telefoon.

Winnaars van de Mega Jackpot

In december 2006 werd de Mega Moolah gokkast uitgebracht en het succes was direct enorm. Door de jaren heen zijn er steeds meer spelers op deze speelautomaat gaan spelen, waardoor de hoofdprijzen hoge vormen aannamen. In 2018 ging er 18,9 miljoen euro uit, opmerkelijk genoeg speelde de Engelse winnaar met de minimale inzet.  
 
Maar dat was niet de eerste keer dat er meer dan tien miljoen werd uitgekeerd. In 2016 ging er 11,6 miljoen euro en 10,1 miljoen euro uit. Een jaar eerder won een speler van Betway ook de Mega Jackpot, welke destijds op maar liefst 17,8 miljoen euro stond.

Handige tips

Dat geluk een grote factor speelt op de Mega Moolah gokkast is duidelijk, aangezien het bonusspel op elk willekeurig moment kan opstarten.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.