Maxiliner

Eind 2018 bracht ontwikkelaar Simbat weer een ‘nieuwe’ gokkast op de markt, namelijk de Maxiliner. Deze ouderwetse fruitautomaat groeide al snel uit tot één van de meest populaire spellen van deze gameprovider. Simbat bracht eerder ook de Club Spinner en de Reel Bonus uit.  
 
De Maxiliner gokkast is een echte retro speelautomaat. Het spel is bij velen al bekend, omdat de gokkast al eerder veel werd gespeeld in de cafés en de speelhallen. Het mooiste aan de Maxiliner is dat het een onwijs eenvoudige game is. De speler hoeft dan ook geen onnodige bonusspellen en ingewikkelde features te verwachten. Wel kan de speler genieten van een hoog theoretische uitkeringspercentage van 92,11%. De fysieke versie van de Maxiliner gokkast keert veel minder prijzen uit.

Uitleg

De Maxiliner gokkast is vooral geschikt voor de spelers met een wat ruimer budget. Dit komt omdat hogere inzetten ook automatisch voor een hoger uitkeringspercentage zullen zorgen. Ook kan er met kleine bedragen gespeeld worden. De minimale inzet staat namelijk op slechts één euro per draai, dit staat gelijk aan tien munten. Elke munt kent namelijk een waarde van tien eurocent. Er zal dan gespeeld worden op drie rollen en met maar liefst vier winlijnen. Bij een inzet van twintig munten worden er vier rollen geactiveerd en acht winlijnen en bij een inzet van veertig munten speelt de speler zelfs met vier rollen en zestien winlijnen.  
 
Een inzet van tachtig munten, oftewel acht euro per spin, zal twee sets van vier speelrollen activeren. De speler speelt dan tegelijk op het onderspel en het bovenspel. Hierdoor komt het aantal winlijnen dan uit op 32 stuks. Mocht de speler in de ‘High Stakes’ modus spelen dan zal de spelers inzet 2,5 keer worden verhoogd en zijn de potentiële geldprijzen hoger. Maar let op, er is nooit garantie op winst.

Prijzen

Winnen op de Maxiliner gokkast is mogelijk door winnende combinaties te vormen op de speelrollen. De geldprijzen verschillen per symbool, waarmee een combinatie zal worden gevormd. Driemaal een identiek symbool op de rollen levert een prijs op. Qua symbolen kan de speler veel fruitsoorten verwachten, waaronder de aardbei, citroen, kers en de druif. Een winnende combinatie met een fruitsoort kan maximaal vierhonderd munten opleveren. Het jackpot-symbool is wat aantrekkelijker met een potentiële prijs van duizend munten. Verder komt ook het bekende klavertje vier en het BAR-symbool weer voorbij op deze ouderwetse fruitautomaat van Simbat. Maar let op, er is geen garantie dat je daadwerkelijk deze symbolen draait.

Smartphone en tablet

Online kan de speler meespelen op de Maxiliner gokkast en niet alleen op de computer. Tegenwoordig is het namelijk ook mogelijk om dit spel te spelen op de smartphone en tablet. Het speelscherm is ietsje kleiner, maar de manier van spelen is exact hetzelfde.

Conclusie

De Maxiliner speelautomaat staat vooral bekend om zijn aardige theoretische uitkeringspercentage en simpele werking. Zowel nieuwkomers als ervaren spelers kunnen plaatsnemen en meteen beginnen met draaien. Echter is de Maxiliner fruitautomaat wel erg eenvoudig, er is bijvoorbeeld ook geen kop of munt spel te vinden op deze gokkast. En ook de welbekende clubmeter is mede niet aanwezig, maar het voordeel is dan wel dat de speler gelijk op het bovenspel kan spelen als de speler met een hoge inzet speelt. Qua symbolen is het allemaal wel retro, want de klassieke fruitsymbolen mogen natuurlijk niet ontbreken. 

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.