Jackpot 6000

De Jackpot 6000 gokkast is geschikt voor elke casinospeler. Nieuwe spelers kunnen te allen tijden even gratis oefenen of gelijk meespelen voor echte inzet. Maar gelukkig gaat het om een eenvoudig spel waar weinig oefening bij komt kijken. Door op de spinknop te drukken komt een speler er snel achter of deze in de prijzen valt of niet. Het fijne van de Jackpot 6000 fruitautomaat is het hoge theoretische uitbetalingspercentage en de mystery prijzen. 

Retro fruitautomaat

De Jackpot 6000 gokkast komt uit de handen van de bekende ontwikkelaar Net Entertainment. Deze gameprovider brengt normaal gesproken vooral moderne slots op de markt, maar heeft zijn vizier nu ook gericht op ouderwetse fruitautomaten. De Jackpot 6000 is een echte klassieker, maar toch zijn er enkele moderne speelfuncties in verwerkt. Het prachtige en rustgevende design zal menig speler aanspreken, dat heeft het in ieder geval bij ons wel gedaan.

Uitleg

Er zal op de Jackpot 6000 gokkast gespeeld worden op drie rollen en met vijf winlijnen. De minimale inzet is slechts tien eurocent per draai, waardoor ook nieuwkomers gemakkelijk kunnen instappen. Dat geldt ook voor de maximale inzet van één euro per spin. Winnende combinaties kunnen ontstaan wanneer identieke symbolen op een winlijn verschijnen. Hoeveel een combinatie zal opleveren hangt af van het desbetreffende symbool waarmee de combinatie is gevormd.  
 
Qua symbolen komen er veel ouderwetse afbeeldingen voorbij, waaronder de wereldberoemde fruitsymbolen. Maar ook de ster en de bel maken opnieuw hun intreden op de Jackpot 6000 gokkast. De kersen betalen maximaal twintig munten uit, terwijl de sterren al voor een prijs van honderd munten zorgen. Na elke winnende combinatie kan de speler de mogelijke winst opnieuw inzetten of een deel daarvan. De speler heeft dus veel touwtjes in handen op de Jackpot 6000 fruitautomaat. Klinkt het allemaal een beetje ingewikkeld, probeer de gokkast dan eerst even gratis uit.

Supermeter

Bij een behaalde winlijn zal de zogeheten ‘Supermeter’ worden geactiveerd op de Jackpot 6000 speelautomaat. De kleur van de achtergrond zal van kleur veranderen, de speler heeft het dus meteen in de gaten wanneer de functie start. Alle mogelijk gewonnen munten worden op de meter gezet en dan mag de speler een belangrijke keuze maken. Je kan de mogelijke winst of een deel ervan inzetten in een simpel spelletje. De speler kan namelijk kop of munt gaan spelen. Kiest de speler de juiste kant, dan zal het bedrag dat de speler heeft ingezet tweemaal worden uitgekeerd. Maar let op, de kans dat de speler verliest is ook erg groot met vijftig procent. Deze feature is vooral interessant wanneer de speler een kleine prijs wint.

Conclusie

Fruitautomaten zijn tegenwoordig weer heel erg populair, waaronder ook de Jackpot 6000 gokkast. Het grootste voordeel van deze speelautomaat is het uitkeringspercentage, deze ligt namelijk ruim tien procent hoger dan de fysieke versie. Maar ook het design en de klassieke symbolen zijn van een hoog niveau.
 
Wilt de speler toch liever een andere fruitautomaat uitproberen? Neem dan eens een kijkje bij de Club 2000 gokkast of de Twin Spin speelautomaat. Deze gokkasten kunnen ook gratis worden uitgeprobeerd en de speluitleg staat natuurlijk gewoon op onze website! 

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.