Hall of Gods

De Hall of Gods gokkast is een populaire. Deze gokkast komt uit de handen van ontwikkelaar Net Entertainment en staat bekend om zijn progressieve jackpot. Gemiddeld wint de winnaar van de jackpot ongeveer 5,8 miljoen euro. Het recordbedrag was echter 7,8 miljoen euro, dus echt alles is mogelijk. Andere bekende gokkasten met een progressieve jackpot zijn de Mega Moolah en de Mega Fortune Dreams.

Uitleg

Het thema op de Hall of Gods gokkast is de Noorse Mythologie. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de bekende Noorse goden langs zullen komen op de rollen, waaronder Odin en Thor. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met exact twintig winlijnen. Meespelen kan al vanaf twintig eurocent per draai tot maximaal vijftig euro per spin. Elke draai kan de jackpot opleveren, het maakt niet uit met welke inzet er gespeeld zal worden. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,5%, waarvan ongeveer zeven procent naar de drie progressieve hoofdprijzen gaat.

Jackpots

Alle deelnemers op de Hall of Gods speelautomaat maken kans op één van drie progressieve jackpots. De kleinste is de Mini Jackpot, deze begint bij een bedrag van honderd euro en gaat er relatief vaak uit. De Midi Jackpot start bij 5000 euro en de Mega Jackpot levert op zijn minst een half miljoen euro op. Elke keer wanneer een speler draait aan de gokkast zullen de jackpots stijgen. Aangezien het om een zeer populair spel gaat zal dat bijzonder snel gaan. 

Symbolen

Het symbool van Odin is het meest waardevol en kan tot wel 4000 munten opleveren, maar dan zal deze afbeelding wel vijf keer op één van de winlijnen moeten verschijnen. Het symbool van Thor kan 2000 munten waard zijn, terwijl de afbeeldingen van Loki, Freya en Idun prijzen opleveren van tussen de 150 en 1500 munten. 
 
Net Entertainment heeft ervoor gekozen om de standaardsymbolen achterwege te laten, oftewel geen kaartsymbolen of iets dergelijks. De lagere afbeeldingen hebben ook met het thema te maken, bijvoorbeeld een sikkel of een ring. Deze symbolen keren prijzen uit van tussen de 25 en 120 speelmunten.

Expanding Wild-symbolen

Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een draak en kan de overige symbolen op de rollen vervangen. Let op, alleen de Scatter-symbolen kunnen niet worden vervangen door de Wild-symbolen. Een groot voordeel is dat het Wild-symbool kan uitklappen over de hele speelrol. De Wild-symbolen verschijnen uitsluitend op rol twee, drie en vier.

Conclusie

 De Hall of Gods gokkast zal altijd populair blijven en dan komt natuurlijk door de progressieve jackpot. Daarnaast kan een speler mogelijk winnen in het reguliere spel en zijn de symbolen van een hoog niveau. Elke speler krijgt de mogelijkheid om even gratis te oefenen met virtueel nep geld, maar de speler kan ook met echt geld spelen.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.