Top 10 Fruitautomaten

Dit zijn de 10 leukste fruitautomaten die we voor jou hebben uitgezocht.

Berryburst

BerryBurst is een fruitmachine met heerlijk uitziende stukjes fruit. Met de tropische muziek op de achtergrond is de speler verzekerd van een goede sfeer tijdens de game. Waan je in een verfrissend drankje waar er in vijf rollen met drie symbolen per rol gespeeld wordt. Een prikkelende sensatie met toffe graphics en geluidseffecten. Houd de frambozen goed in de gaten, want deze leveren de speler het meeste op. Is het geluk aan jouw zijde en draait de speler het symbool Wild? Dan krijgt de speler automatisch een gratis respin met de andere rijen! Een heel veld vol met deze symbolen leiden tot de Super Mega Win. 

Random Runner

Deze Random Runner fruitmachine is een echte klassieker die iedereen wel kent. Deze machine kan de speler laten winnen en is razend populair. Met de auto-play maakt de speler het zichzelf makkelijk om te spelen.  Ook is er een handige auto-hold functie beschikbaar, waarmee rollen automatisch worden vastgehouden om zo makkelijker punten te scoren. Begin met het basisspel en spaar credits op voor het bovenspel, waar de speler al speelt vanaf 4 credits. Naast dat er onder andere kersen, meloenen en sterren zijn, zijn het de kroontjes die de speler extra credits kunnen opleveren. Deze royale symbolen tellen als er drie op een rij staan, zowel horizontaal als diagonaal.

Mystery Joker 6000

Een moderne fruitmachine met alle gewenste aspecten, zoals mystery jokers een bonusrad en veel fruit. De speler speelt dit spel met drie rollen en vijf winlijnen. Symbolen als zevens, klokken en sterren zorgen voor grote uitbetalingen. De spelers kunnen de winst innen of doorzetten naar de Super Meter, waardoor de speler meer kans maakt op het bonusrad. Met het bonusrad kam de speler de naam van deze machine waarmaken, omdat de speler kans maakt op maar liefst 6000x de inzet. Mystery Joker 6000 biedt hiermee een zeer hoge amusementswaarde en het uitkeringspercentage kan zelfs oplopen tot boven de 100%. Deze fruitautomaat is dan ook zeker een aanrader om te spelen.   

Super Joker

Bepaal zelf hoeveel je inzet en wat je er voor terugkrijgt bij Super Joker fruitmachine. Je kunt één tot vijf lijnen spelen en er ook voor kiezen om dubbel in te zetten en dus ook dubbel zoveel te winnen. Zet je credits door naar de Super Meter en behaal nog meer credits met drie symbolen op de vijf lijnen.  Voor de durfal kun je het kop en munt spel spelen en daarmee je gewonnen inzet verdubbelen. Je kunt net zo lang spelen tot je besluit de credits te innen.  Omdat de kans 50% is, maakt dit het in combinatie met het deuntje op de achtergrond extra spannend.  

Club Spinner

Met Club Spinner heeft de speler bij een winnende combinatie van symbolen altijd twee keer de spelers inzet. De in te zetten credits is wel altijd hetzelfde, dus deze fruitmachine is makkelijk in gebruik en leuk om te spelen. Met drie rollen en drie rijen varieert het aantal winlijnen van één tot vijf. Wie van een gokje houdt, vermaakt zich extra met het kop en munt spel waar de speler kans heeft om de winst te verdubbelen. Gebruikt de speler credits voor de Club Meter en ga door met het bovenspel. Hier speelt de speler met vijf winlijnen en zet de speler minimaal vier credits in.  

Multiplayer

De Multiplayer fruitmachine heeft maar liefst zes rollen en vijf mogelijk spel modes. In de meest simpele modus speelt de speler met vijf winlijnen. Speelt de speler met de Superbet dan zet de speler met minimaal 8 credits in en heeft de speler maar liefst 20 winlijnen. De fruitmachine kent natuurlijk de klassieke symbolen, zoals meloenen, citroenen, zevens en klokken. Speelt de speler met de Superbet dan wordt ook het Wild symbool in de vorm van de naam van het spel toegevoegd aan de rollen. Feeling lucky? Kies dan in één keer voor de maximale inzet van 250 credits. 

Hot Shot

Met de Hot Shot fruitmachine heeft de speler een boven en een onderspel. In het onderste spel speelt de speler met drie rollen en één winlijn. Het kroontjes symbool houdt zich niet aan deze regel, maar creëert eigen winlijnen. Het bovenspel is super om te spelen, omdat deze wat extra features heeft. Het bovenste spel heeft zijn eigen rollen en vijf winlijnen. Ook vind de speler hier een wild ster symbool, welke dus zeer handig en lucratief kan zijn. Daarnaast kan de speler ook deelnemen aan het bonusspel waar de speler kan schieten. Raak 3 dezelfde symbolen door goed te mikken en het levert de speler tot wel 600 extra credits op.  

Reel Bonus

Reel bonus kan de speler met één of vijf winlijnen spelen in een onder en bovenspel en heeft ook een tof bonusrad. De spelers kunnen deze machine een echte piekautomaat noemen en op het juiste moment leuke winst maken. Vanaf twee kersen heeft de speler al twee credits binnen en de absolute hoofdprijs met het rad is 600 credits. Zet de speler zijn gewonnen credits naar de clubmeter dan kan de speler door naar het bovenste spel. Heeft de speler daar veel geluk en draait de speler drie sterren met minimaal 20 credits? Dan verschijnt het bonusrad waar de speler prijzen kan winnen.  

Oldtimer

Oldtimer heeft een heerlijk nostalgische look en het voelt alsof de speler in een café of casino zit. De speler kan zowel de start button gebruiken als op de haspel klikken. De speler kiest zelf voor welk van de twee spellen de speler wilt spelen met de knop Choose Game. Bij het basisspel kan de speler starten met één credit, maar bij het bovenste spel moet de speler er minimaal vijf inzetten. Het bovenste spel kent dan ook standaard vijf winlijnen en het onderste maar één. De speler verdient al credits met één bessensymbool op de eerste rol, waarna de speler hier automatisch mee gokt om te verdubbelen.   

Maxiliner

De Maxiliner fruitmachine kent een makkelijke speelwijze en heeft vier speelmodes. De speler kiest zelf met hoeveel winlijnen de speler speelt: 4, 8 ,16 of 32. Met vier rollen en vier symbolen op elke rol is de kans op een winnende combinatie groot. Er zijn twee sets van vier rollen, maar het bovenspel kan de speler alleen samen met het onderspel spelen. Dit zijn dan ook samen 32 winlijnen. Voordeel hierbij is dat de speler dus geen aparte credits hoeft op te bouwen. Alle fruitsymbolen juiste combinaties brengen 160 credits met zich mee, maar het jackpot symbool is degene waar de speler echt voor wilt gaan met 400 credits.