Dazzle Me

De ultrasnelle Dazzle Me gokkast komt uit het indrukwekkende assortiment van ontwikkelaar Net Entertainment. De retro fruitautomaat kent enkele moderne features. Wat dacht je bijvoorbeeld van Stacked Wild-symbolen, de mogelijkheid tot het winnen van gratis spins en de Mirrored Reels. Het spel komt qua mogelijkheden wel overeen met de bekende Twin Spin gokkast.

Uitkeringspercentage

Het theoretische uitkeringspercentage geeft de speler inzicht in de winstkansen. In dit geval staat het percentage op een behoorlijk hoge 96,9%. Van elke tien euro inzet zal 9,69 euro weer terugkeren bij de spelers op deze gokkast. Voor een fruitautomaat is het uitkeringspercentage op de Dazzle Me aanzienlijk hoog. De variantie staat op medium.

Uitleg

Er zal op de Dazzle Me speelautomaat worden gespeeld op vijf rollen, alleen het aantal rijen kan verschillen. De eerste twee rollen beschikken over drie rijen, de derde en vierde rol over vier rijen en de laatste rol over vijf rijen. Deze opvallende opzet komt niet vaak voor, maar gelukkig kan de speler altijd even gratis oefenen.  
 
Qua symbolen kan de speler veel retro-symbolen op de rollen verwachten. De zevens, juwelen en de klokken zullen met regelmaat voorbijkomen, maar verder is het toch wel een redelijk modern spel geworden. Vooral op grafisch gebied is de Dazzle Me een geweldige gokkast, alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Dit geldt ook voor de achtergrondgeluiden, deze voegen daadwerkelijk wat toe aan de speelbeleving.  
 
Er zijn maar liefst 76 winlijnen beschikbaar, hierop moeten de winnende combinaties komen te staan. De minimale inzet staat op twintig eurocent per draai, waardoor het spel uitermate geschikt is voor de nieuwkomers. Maar ook high-rollers zijn hier aan het juiste adres met een maximale inzet van 400 euro per spin. Hoe hoger de inzet, des te mooier de prijzen die de speler krijgt voor winnende combinaties.  
 
De symbolen van de zevens zijn het meest waardevol en kunnen tot wel 200 munten opleveren bij een 5-of-a-Kind. Een scherm vol met zevens levert ruim 15.000 munten op. De klok kent een maximale prijs van 100 bij een 5-of-a-Kind. Dankzij de Stacked-symbolen win je vaak een groot bedrag of helemaal  niks. Het kan soms even wachten zijn op een klapper, maar hij zal er zeker komen.

Dazzling Wild Reels

Misschien heeft de speler wel eens gehoord van de Dazzling Wild Reels, dit is namelijk een zeer bijzondere feature. Deze feature kan op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Er zullen dan hele rollen veranderen in Stacked Wild-symbolen, het zal op zijn minst over één rol gaan en maximaal vijf rollen. Deze unieke feature op de Dazzle Me gokkast kan echt voor enorme geldwinsten zorgen en dat is natuurlijk het doel van elke speler.

Alternatieven voor de Dazzle Me

De Dazzle Me gokkast is natuurlijk al een leuke speelautomaat, maar misschien heeft de speler na een tijdje wel zin in even wat anders. Dan raden wij de Reel Bonus gokkast aan, dit is namelijk een spel met een heus prijzenrad. Het theoretische uitbetalingspercentage is wat lager, maar het speelplezier maakt veel goed. Een ander alternatief is de Mega Fortune Dreams speelautomaat. Dit is een gokkast met een progressieve jackpot van miljoenen euro’s, het spel kan spelers leven voor eens en altijd veranderen. Je maakt kans op drie verschillende jackpotbedragen.

Conclusie

De Dazzle Me gokkast is echt een aanrader! Deze snelle game kent een relatief simpele werking. De speler kan op de Dazzle Me gokkast met echt geld spelen of eerst even kosteloos oefenen.

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.