Bonanza

De Bonanza is een opvallende en unieke gokkast. Dit spel beschikt namelijk over zes rollen en maar liefst 117.649 manieren om een prijs te winnen. Dankzij de hoge variantie is het een geschikte speelautomaat voor alles of niets spelers. Er zijn bijzonder hoge geldbedragen te winnen, mede vanwege de vermenigvuldigers en de grote hoeveelheid aan winlijnen in het bonusspel.

De Bonanza speelautomaat speelt zich af in een goudmijn, het zal spelers dan ook niet verbazen dat ook alle symbolen met het thema te maken hebben. Het spel komt uit de handen van ontwikkelaar Big Time Gaming en beschikt over een theoretisch uitbetalingspercentage van 96 procent. 

Uitleg

Er zal gespeeld worden op zes rollen en bij elke draai zal het aantal symbolen op iedere rol verschillen. Daarnaast kan het zijn dat er extra symbolen op de rollen twee tot en met vijf verschijnen. Winnende combinaties moeten van links naar rechts op de speelrollen verschijnen. De winnende symbolen zijn altijd Scattered. Na elke winst zullen de winnende symbolen verdwijnen en direct worden ingewisseld voor nieuwe afbeeldingen. Spelers krijgen dus een extra kans op nog een mooie geldprijs. 
 
Er dient per draai op zijn minst twintig eurocent ingezet te worden en de maximale inzet staat op twintig euro per spin. Hoewel de maximale inzet relatief laag is, zijn er wel voldoende mogelijkheden om gigantische geldprijzen in de wacht te slepen. In bijna alle online casino’s kan je meespelen op de Bonanza gokkast, zowel op de computer, smartphone als de tablet.  

Conclusie

In eerste instantie komt de Bonanza gokkast redelijk chaotisch over en dat heeft alles te maken met de vele winlijnen en de bonusronde die maar niet lijkt te komen. Het is echter de bonusronde die wel alles goed kan maken en het spel draagt. De kans om enkele honderden keren de spelers inzet te winnen is altijd aanwezig. Door de hoge variantie kan de speler lange tijd niks winnen, maar wanneer de speler dat wel doet zal de prijs ook prachtig zijn. De Bonanza gokkast is geoptimaliseerd voor de mobiele gebruikers, waardoor de speler overal en altijd een gokje kan wagen op deze populaire speelkast. 

Ook te spelen gokkasten

Bekijk en speel ook eens deze gokkasten.